Upravit stránku

Oslavte Silvestra doma!

Vybouchly vám plány na letošní silvestr nebo ho záměrně budete slavit doma s přáteli? V každém případě by nikdo neměl na Nový rok zůstávat sám! A jak se připravit na takovou domácí oslavu? Především pozvěte jen ty, které máte rádi - tak bude vaše zahájení roku 2013 dokonalé.

Recept na výborná pečená žebra

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo steak, upozorněte je ale, že budou mít od vás skvělá pečená žebra! A po nich se budou rozhodně oblizovat až za ušima.
Italské omáčky pro rychlou a levnou večeři - vybírejte na www.regionalnispeciality.cz

Jednoduchá večeře po italsku

Pracujete celý den, máte mnoho povinností a večer ještě potřebujete uvařit večeři? Je pro vás těžké najít čas na vymýšlení stále nových a nových receptů a pak ještě na nákup ingrediencí? Máme pro vás skvělý tip! Nakupujte pohodlně na internetu a uvařte rychlou a lahodnou večeři z italských specialit.

Jak grilovat steaky

JAK NA TO: Grilujeme šťavnaté steaky z krkovičky

Prázdniny, parta přátel, rozpálený gril a lahvinka dobře vychlazené plzně. Není nic lepšího, než strávit sobotní večer v příjemné společnosti, dobře se bavit a k tomu si navíc pochutnávat na lahodném steaku. Ale není steak jako steak. V dnešním článku vás nebudeme učit žádné složité recepty. Prozradíme vám osvědčené fígle, jak jednoduše připravit chutný steak z čerstvé krkovičky.
Jablečná buchta, která bude chutnat každému členu rodiny

Recepty pro domácí pekárnu: Jablečná buchta

Domácí pekárna je v poslední době často propagovaný pomocník do kuchyně. Nemusíte v ní však péct pouze chleba. Jak nás přesvědčila čtenářka Monika, dá se v ní péct mnohem více. Pokud vlastníte domácí pekárnu, nenechte si ujít recept na perfektní jablečnou buchtu.

Ve stínu letní zahrádky chutná nejlépe

Léto je tady. Koupání, dovolená, sluníčko a dlouhé večery nás lákají do svých spárů. Víte ale, co je na létě vůbec to nejlepší? Když po parném dni celí ugrilovaní a upečení ve vlastní šťávě usednete do pohodlného křesílka pod stříškou pergoly a servírka před vás postaví orosený půllitr, nebo ledovou kávu s kopečkem zmrzliny.
Nahoru