Logo FórumBydlení

Přejít na navigaci

RSS 

Recepty


Nažhavte grily! Aneb vše o rožnění

Vydáno: 14. 05. '15

Správný postup při grilování přinese samou chválu od vašich hostů

Vydáno: 14. 05. '15, Autor: Jana Batelková

Grilování je u nás i jinde opravdu oblíbené. Už i Češi přišli na to, že se na grilu dá opékat snad všechno. Jak si grilování zpříjemnit, na čem můžete opékat, jakou má rožnění tradici... Celý článek

Grilování je u nás i jinde opravdu oblíbené. Už i Češi přišli na to, že se na grilu dá opékat snad všechno. Jak si grilování zpříjemnit, na čem můžete opékat, jakou má rožnění tradici a jaké jsou dohady o jeho vzniku, si povíme v dnešním článku.  Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 1 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Houbová sezóna začala: Připravte si vařečky, jdeme na to!

Vydáno: 09. 09. '13

Houbová sezóna začala!

Aktualizace: 17. 10. '13, Vydáno: 09. 09. '13, Autor: Martina Spěváková

Také patříte mezi houbové maniaky, kteří vyrazí do lesa, jakmile trochu zaprší? Pokud ano, tak jste se konečně dočkali! Co ale s košíkem plným hub, když se vrátíte z lesa? Zvláště pokud jsou dva nebo tři. Smaženice,... Celý článek

Také patříte mezi houbové maniaky, kteří vyrazí do lesa, jakmile trochu zaprší? Pokud ano, tak jste se konečně dočkali! Co ale s košíkem plným hub, když se vrátíte z lesa? Zvláště pokud jsou dva nebo tři. Smaženice, sušení, nakládání, zmražení. Houby se dají skvěle uchovat. Ale dá se z nich i vařit. Poradíme vám, jak! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Recept na výborná pečená žebra

Vydáno: 06. 08. '13

Recept na pečená žebra

Aktualizace: 13. 08. '13, Vydáno: 06. 08. '13, Autor: Milena Pelikánová

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo... Celý článek

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo steak, upozorněte je ale, že budou mít od vás skvělá pečená žebra! A po nich se budou rozhodně oblizovat až za ušima. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

JAK NA TO: Grilujeme šťavnaté steaky z krkovičky

Vydáno: 03. 07. '13

Jak grilovat steaky

Vydáno: 03. 07. '13, Autor: Zuzana Brožová

Prázdniny, parta přátel, rozpálený gril a lahvinka dobře vychlazené plzně. Není nic lepšího, než strávit sobotní večer v příjemné společnosti, dobře se bavit a k tomu si navíc pochutnávat na lahodném steaku. Ale... Celý článek

Prázdniny, parta přátel, rozpálený gril a lahvinka dobře vychlazené plzně. Není nic lepšího, než strávit sobotní večer v příjemné společnosti, dobře se bavit a k tomu si navíc pochutnávat na lahodném steaku. Ale není steak jako steak. V dnešním článku vás nebudeme učit žádné složité recepty. Prozradíme vám osvědčené fígle, jak jednoduše připravit chutný steak z čerstvé krkovičky. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Upečte si lahodný medovník snadno a rychle!

Vydáno: 24. 04. '13

Pochutnejte si na medovníku!

Aktualizace: 26. 04. '13, Vydáno: 24. 04. '13, Autor: Martina Spěváková

Také zbožňujete tu sladkou chuť medovníku, když se vám rozplývá na jazyku? Vyzkoušeli jsme spoustu receptů na medovník, tenhle u nás ale vítězí. Je totiž jednoduchý, poměrně rychlý a v případě, že... Celý článek

Také zbožňujete tu sladkou chuť medovníku, když se vám rozplývá na jazyku? Vyzkoušeli jsme spoustu receptů na medovník, tenhle u nás ale vítězí. Je totiž jednoduchý, poměrně rychlý a v případě, že nevydržíte, do dalšího dne, klidně si můžete ukrojit hned po dopečení! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

2 chutné recepty ze skopového masa

Vydáno: 12. 04. '13

Skopové maso. Chuť, na kterou nezapomenete!

Aktualizace: 15. 01. '14, Vydáno: 12. 04. '13, Autor: Aneta Doleželová

Chcete zkusit něco netradičního a objevit nový rozměr chuti? Ochutnejte skopové maso! Výrazná chuť a zajímavá konzistence jsou vlastnosti, které u kuřecího nenajdete. Máme pro vás tip. Skopové nejlépe chutná v zimě! Celý článek

Chcete zkusit něco netradičního a objevit nový rozměr chuti? Ochutnejte skopové maso! Výrazná chuť a zajímavá konzistence jsou vlastnosti, které u kuřecího nenajdete. Máme pro vás tip. Skopové nejlépe chutná v zimě! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Nažhavte grily! Aneb vše o rožnění

Vydáno: 14. 05. '15

Správný postup při grilování přinese samou chválu od vašich hostů

Vydáno: 14. 05. '15, Autor: Jana Batelková

Grilování je u nás i jinde opravdu oblíbené. Už i Češi přišli na to, že se na grilu dá opékat snad všechno. Jak si grilování zpříjemnit, na čem můžete opékat, jakou má rožnění tradici... Celý článek

Grilování je u nás i jinde opravdu oblíbené. Už i Češi přišli na to, že se na grilu dá opékat snad všechno. Jak si grilování zpříjemnit, na čem můžete opékat, jakou má rožnění tradici a jaké jsou dohady o jeho vzniku, si povíme v dnešním článku.  Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 1 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Houbová sezóna začala: Připravte si vařečky, jdeme na to!

Vydáno: 09. 09. '13

Houbová sezóna začala!

Aktualizace: 17. 10. '13, Vydáno: 09. 09. '13, Autor: Martina Spěváková

Také patříte mezi houbové maniaky, kteří vyrazí do lesa, jakmile trochu zaprší? Pokud ano, tak jste se konečně dočkali! Co ale s košíkem plným hub, když se vrátíte z lesa? Zvláště pokud jsou dva nebo tři. Smaženice,... Celý článek

Také patříte mezi houbové maniaky, kteří vyrazí do lesa, jakmile trochu zaprší? Pokud ano, tak jste se konečně dočkali! Co ale s košíkem plným hub, když se vrátíte z lesa? Zvláště pokud jsou dva nebo tři. Smaženice, sušení, nakládání, zmražení. Houby se dají skvěle uchovat. Ale dá se z nich i vařit. Poradíme vám, jak! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Recept na výborná pečená žebra

Vydáno: 06. 08. '13

Recept na pečená žebra

Aktualizace: 13. 08. '13, Vydáno: 06. 08. '13, Autor: Milena Pelikánová

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo... Celý článek

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo steak, upozorněte je ale, že budou mít od vás skvělá pečená žebra! A po nich se budou rozhodně oblizovat až za ušima. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

JAK NA TO: Grilujeme šťavnaté steaky z krkovičky

Vydáno: 03. 07. '13

Jak grilovat steaky

Vydáno: 03. 07. '13, Autor: Zuzana Brožová

Prázdniny, parta přátel, rozpálený gril a lahvinka dobře vychlazené plzně. Není nic lepšího, než strávit sobotní večer v příjemné společnosti, dobře se bavit a k tomu si navíc pochutnávat na lahodném steaku. Ale... Celý článek

Prázdniny, parta přátel, rozpálený gril a lahvinka dobře vychlazené plzně. Není nic lepšího, než strávit sobotní večer v příjemné společnosti, dobře se bavit a k tomu si navíc pochutnávat na lahodném steaku. Ale není steak jako steak. V dnešním článku vás nebudeme učit žádné složité recepty. Prozradíme vám osvědčené fígle, jak jednoduše připravit chutný steak z čerstvé krkovičky. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Upečte si lahodný medovník snadno a rychle!

Vydáno: 24. 04. '13

Pochutnejte si na medovníku!

Aktualizace: 26. 04. '13, Vydáno: 24. 04. '13, Autor: Martina Spěváková

Také zbožňujete tu sladkou chuť medovníku, když se vám rozplývá na jazyku? Vyzkoušeli jsme spoustu receptů na medovník, tenhle u nás ale vítězí. Je totiž jednoduchý, poměrně rychlý a v případě, že... Celý článek

Také zbožňujete tu sladkou chuť medovníku, když se vám rozplývá na jazyku? Vyzkoušeli jsme spoustu receptů na medovník, tenhle u nás ale vítězí. Je totiž jednoduchý, poměrně rychlý a v případě, že nevydržíte, do dalšího dne, klidně si můžete ukrojit hned po dopečení! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

2 chutné recepty ze skopového masa

Vydáno: 12. 04. '13

Skopové maso. Chuť, na kterou nezapomenete!

Aktualizace: 15. 01. '14, Vydáno: 12. 04. '13, Autor: Aneta Doleželová

Chcete zkusit něco netradičního a objevit nový rozměr chuti? Ochutnejte skopové maso! Výrazná chuť a zajímavá konzistence jsou vlastnosti, které u kuřecího nenajdete. Máme pro vás tip. Skopové nejlépe chutná v zimě! Celý článek

Chcete zkusit něco netradičního a objevit nový rozměr chuti? Ochutnejte skopové maso! Výrazná chuť a zajímavá konzistence jsou vlastnosti, které u kuřecího nenajdete. Máme pro vás tip. Skopové nejlépe chutná v zimě! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Recept na výborná pečená žebra

Vydáno: 06. 08. '13

Recept na pečená žebra

Aktualizace: 13. 08. '13, Vydáno: 06. 08. '13, Autor: Milena Pelikánová

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo... Celý článek

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo steak, upozorněte je ale, že budou mít od vás skvělá pečená žebra! A po nich se budou rozhodně oblizovat až za ušima. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Šťavnatá krkovička na houbách

Vydáno: 05. 05. '11

Šťavnatá krkovička na houbách

Aktualizace: 08. 06. '11, Vydáno: 05. 05. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Všichni masožrouti pozor! Máme pro vás opravdovou lahůdku, která potěší vaše mlsné jazýčky. Připravte si podle našeho receptu krkovičku na houbách. Budete na ni ještě dlouho vzpomínat. Celý článek

Všichni masožrouti pozor! Máme pro vás opravdovou lahůdku, která potěší vaše mlsné jazýčky. Připravte si podle našeho receptu krkovičku na houbách. Budete na ni ještě dlouho vzpomínat. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Recepty pro domácí pekárnu: Jablečná buchta

Vydáno: 29. 04. '11

Jablečná buchta, která bude chutnat každému členu rodiny

Aktualizace: 05. 05. '11, Vydáno: 29. 04. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Domácí pekárna je v poslední době často propagovaný pomocník do kuchyně. Nemusíte v ní však péct pouze chleba. Jak nás přesvědčila čtenářka Monika, dá se v ní péct mnohem více. Pokud vlastníte domácí... Celý článek

Domácí pekárna je v poslední době často propagovaný pomocník do kuchyně. Nemusíte v ní však péct pouze chleba. Jak nás přesvědčila čtenářka Monika, dá se v ní péct mnohem více. Pokud vlastníte domácí pekárnu, nenechte si ujít recept na perfektní jablečnou buchtu. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 1 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Mrkvové hranolky

Vydáno: 06. 06. '11

Zdravé a chutné mrkvové hranolky

Aktualizace: 08. 06. '11, Vydáno: 06. 06. '11, Autor:  

Tipněte si, co všechno se dá udělat z mrkve za pochutinu. Klasika - dušená mrkev, mrkvový salát, maximálně mrkvový koláč. Ale co takové mrkvové hranolky? Internet je zdrojem všemožných nápadů na dobrůtky, které potěší vaše... Celý článek

Tipněte si, co všechno se dá udělat z mrkve za pochutinu. Klasika - dušená mrkev, mrkvový salát, maximálně mrkvový koláč. Ale co takové mrkvové hranolky? Internet je zdrojem všemožných nápadů na dobrůtky, které potěší vaše chuťové pohárky. Jeden takový nalezený recept nám zaslala čtenářka Monča z Pardubic. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Vypěstujte si doma bylinky na hubnutí, na spaní i na vysoký tlak

Vydáno: 23. 03. '12

Bylinky jsou nejen krásným doplňkem do kuchyně, ale zároveň dodají vašim jídlům tu správnou chuť.

Aktualizace: 10. 04. '12, Vydáno: 23. 03. '12, Autor: Ladislava Žáková

Kvůli mnoha obvyklým zdravotním potížím nemusíte běžet hned k lékaři a do lékárny. Vyzkoušejte s námi přírodní medicínu našich babiček a možná ušetříte svou peněženku od nemalých výdajů za drahé preparáty a své tělo... Celý článek

Kvůli mnoha obvyklým zdravotním potížím nemusíte běžet hned k lékaři a do lékárny. Vyzkoušejte s námi přírodní medicínu našich babiček a možná ušetříte svou peněženku od nemalých výdajů za drahé preparáty a své tělo od chemických látek. Svou malou bylinkovou zahrádku si můžete vytvořit doma, na balkóně i na okenním parapetu. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Co s vejci po Velikonocích aneb vajíčková pomazánka

Vydáno: 27. 04. '11

Vajíčková pomazánka nesmí po Velikonocích na stole chybět

Aktualizace: 03. 01. '12, Vydáno: 27. 04. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou... Celý článek

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou se rozhodnete vy? Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 3 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Recept na výborná pečená žebra

Vydáno: 06. 08. '13

Recept na pečená žebra

Aktualizace: 13. 08. '13, Vydáno: 06. 08. '13, Autor: Milena Pelikánová

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo... Celý článek

Chcete se vytáhnout před hosty nebo rodinou a připravit jim nezapomenutelnou pochoutku? Zbavte se představ, že nad letní grilování nic nemá. Vaši přátelé ať si klidně přinesou hermelín na gril, nějaké ty klobásky nebo steak, upozorněte je ale, že budou mít od vás skvělá pečená žebra! A po nich se budou rozhodně oblizovat až za ušima. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Šťavnatá krkovička na houbách

Vydáno: 05. 05. '11

Šťavnatá krkovička na houbách

Aktualizace: 08. 06. '11, Vydáno: 05. 05. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Všichni masožrouti pozor! Máme pro vás opravdovou lahůdku, která potěší vaše mlsné jazýčky. Připravte si podle našeho receptu krkovičku na houbách. Budete na ni ještě dlouho vzpomínat. Celý článek

Všichni masožrouti pozor! Máme pro vás opravdovou lahůdku, která potěší vaše mlsné jazýčky. Připravte si podle našeho receptu krkovičku na houbách. Budete na ni ještě dlouho vzpomínat. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Recepty pro domácí pekárnu: Jablečná buchta

Vydáno: 29. 04. '11

Jablečná buchta, která bude chutnat každému členu rodiny

Aktualizace: 05. 05. '11, Vydáno: 29. 04. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Domácí pekárna je v poslední době často propagovaný pomocník do kuchyně. Nemusíte v ní však péct pouze chleba. Jak nás přesvědčila čtenářka Monika, dá se v ní péct mnohem více. Pokud vlastníte domácí... Celý článek

Domácí pekárna je v poslední době často propagovaný pomocník do kuchyně. Nemusíte v ní však péct pouze chleba. Jak nás přesvědčila čtenářka Monika, dá se v ní péct mnohem více. Pokud vlastníte domácí pekárnu, nenechte si ujít recept na perfektní jablečnou buchtu. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 1 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Mrkvové hranolky

Vydáno: 06. 06. '11

Zdravé a chutné mrkvové hranolky

Aktualizace: 08. 06. '11, Vydáno: 06. 06. '11, Autor:  

Tipněte si, co všechno se dá udělat z mrkve za pochutinu. Klasika - dušená mrkev, mrkvový salát, maximálně mrkvový koláč. Ale co takové mrkvové hranolky? Internet je zdrojem všemožných nápadů na dobrůtky, které potěší vaše... Celý článek

Tipněte si, co všechno se dá udělat z mrkve za pochutinu. Klasika - dušená mrkev, mrkvový salát, maximálně mrkvový koláč. Ale co takové mrkvové hranolky? Internet je zdrojem všemožných nápadů na dobrůtky, které potěší vaše chuťové pohárky. Jeden takový nalezený recept nám zaslala čtenářka Monča z Pardubic. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Vypěstujte si doma bylinky na hubnutí, na spaní i na vysoký tlak

Vydáno: 23. 03. '12

Bylinky jsou nejen krásným doplňkem do kuchyně, ale zároveň dodají vašim jídlům tu správnou chuť.

Aktualizace: 10. 04. '12, Vydáno: 23. 03. '12, Autor: Ladislava Žáková

Kvůli mnoha obvyklým zdravotním potížím nemusíte běžet hned k lékaři a do lékárny. Vyzkoušejte s námi přírodní medicínu našich babiček a možná ušetříte svou peněženku od nemalých výdajů za drahé preparáty a své tělo... Celý článek

Kvůli mnoha obvyklým zdravotním potížím nemusíte běžet hned k lékaři a do lékárny. Vyzkoušejte s námi přírodní medicínu našich babiček a možná ušetříte svou peněženku od nemalých výdajů za drahé preparáty a své tělo od chemických látek. Svou malou bylinkovou zahrádku si můžete vytvořit doma, na balkóně i na okenním parapetu. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Co s vejci po Velikonocích aneb vajíčková pomazánka

Vydáno: 27. 04. '11

Vajíčková pomazánka nesmí po Velikonocích na stole chybět

Aktualizace: 03. 01. '12, Vydáno: 27. 04. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou... Celý článek

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou se rozhodnete vy? Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 3 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Co s vejci po Velikonocích aneb vajíčková pomazánka

Vydáno: 27. 04. '11

Vajíčková pomazánka nesmí po Velikonocích na stole chybět

Aktualizace: 03. 01. '12, Vydáno: 27. 04. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou... Celý článek

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou se rozhodnete vy? Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 3 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Brokolicová polévka po moravsku

Vydáno: 02. 05. '11

Brokolicová polévka s mrkví - lahoda nejen pro oko

Aktualizace: 03. 05. '11, Vydáno: 02. 05. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Brokolice je mezi lidmi nepopulární zelenina. Spousta lidí jí stále nepřišla na chuť. Pokud i vy znáte někoho takového, zkuste mu připravit brokolicovou polévku podle následujícího receptu. Celý článek

Brokolice je mezi lidmi nepopulární zelenina. Spousta lidí jí stále nepřišla na chuť. Pokud i vy znáte někoho takového, zkuste mu připravit brokolicovou polévku podle následujícího receptu. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Rychlý tuňákový salát

Vydáno: 02. 06. '11

Aktualizace: 08. 06. '11, Vydáno: 02. 06. '11, Autor:  

Pokrm jako stvořený pro nadcházející letní měsíce. Kdo by se chtěl ve třicetistupňových vedrech cpát mastným vepřovým masem a knedlíky. Ryby jsou zdravé, a proto bychom se jim neměli bránit. Ne každý si však ví... Celý článek

Pokrm jako stvořený pro nadcházející letní měsíce. Kdo by se chtěl ve třicetistupňových vedrech cpát mastným vepřovým masem a knedlíky. Ryby jsou zdravé, a proto bychom se jim neměli bránit. Ne každý si však ví rady s jejich přípravou. S naším receptem to zvládnete i vy! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Vynikající bábovka z pomazánkového másla

Vydáno: 15. 06. '11

Vynikající bábovka z pomazánkové másla

Aktualizace: 03. 01. '12, Vydáno: 15. 06. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Na přípravu velmi jednoduchá bábovka, která si v ničem nezadá s tou klasickou třenou. Vyzkoušejte náš recept na bábovku s pomazánkovým máslem. Uvidíte, že se po ní jen zapráší. Je totiž vynikající! Celý článek

Na přípravu velmi jednoduchá bábovka, která si v ničem nezadá s tou klasickou třenou. Vyzkoušejte náš recept na bábovku s pomazánkovým máslem. Uvidíte, že se po ní jen zapráší. Je totiž vynikající! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 2 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Zázrak jménem arganový olej

Vydáno: 11. 06. '12

Oživte svůj jídelníček arganovým olejem.

Aktualizace: 15. 06. '12, Vydáno: 11. 06. '12, Autor: Ivana Tumpachová

Arganový olej je v Maroku po staletí známý svými kosmetickými i ozdravnými účinky. V posledních letech získává stále více příznivců i v Evropě a to díky svému jedinečnému složení a neuvěřitelným výsledkům... Celý článek

Arganový olej je v Maroku po staletí známý svými kosmetickými i ozdravnými účinky. V posledních letech získává stále více příznivců i v Evropě a to díky svému jedinečnému složení a neuvěřitelným výsledkům při jeho používání. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 1 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Slaný závin z listového těsta s mangoldem, kuřecím masem, feta sýrem a ořechy

Vydáno: 03. 08. '12

Kombinace feta sýru, ořechů vytváří báječnou chuť, které neodoláte.

Vydáno: 03. 08. '12, Autor: Martina Valtrová

Pokud se chystáte na venkovní akci s přáteli a chcete je překvapit něčím jiným než dobrotami z grilu, které patří k letním favoritům, je dnešní recept pro vás tím pravým. Nejen, že jeho příprava... Celý článek

Pokud se chystáte na venkovní akci s přáteli a chcete je překvapit něčím jiným než dobrotami z grilu, které patří k letním favoritům, je dnešní recept pro vás tím pravým. Nejen, že jeho příprava je poměrně rychlá (stačí vám 20-25 minut na přípravu a stejné množství času na pečení), ale navíc je tento závin chutný za studena, takže si jej v klidu můžete připravit i den předem. Pochutná si na něm až osm lidí, pokud byste si jej zvolili jako lehkou večeři, vystačí vám záviny z uváděného množství pro 3-4 osoby. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Co s vejci po Velikonocích aneb vajíčková pomazánka

Vydáno: 27. 04. '11

Vajíčková pomazánka nesmí po Velikonocích na stole chybět

Aktualizace: 03. 01. '12, Vydáno: 27. 04. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou... Celý článek

Zbyla vám po Velikonocích vajíčka natvrdo? Co s nimi jiného, než je "zlikvidovat" kuchařsky klasickým způsobem - udělat vajíčkovou pomazánku. Nabídneme vám dvě varianty - jednu méně a druhou více dietnější. Pro kterou se rozhodnete vy? Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 3 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Brokolicová polévka po moravsku

Vydáno: 02. 05. '11

Brokolicová polévka s mrkví - lahoda nejen pro oko

Aktualizace: 03. 05. '11, Vydáno: 02. 05. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Brokolice je mezi lidmi nepopulární zelenina. Spousta lidí jí stále nepřišla na chuť. Pokud i vy znáte někoho takového, zkuste mu připravit brokolicovou polévku podle následujícího receptu. Celý článek

Brokolice je mezi lidmi nepopulární zelenina. Spousta lidí jí stále nepřišla na chuť. Pokud i vy znáte někoho takového, zkuste mu připravit brokolicovou polévku podle následujícího receptu. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Rychlý tuňákový salát

Vydáno: 02. 06. '11

Aktualizace: 08. 06. '11, Vydáno: 02. 06. '11, Autor:  

Pokrm jako stvořený pro nadcházející letní měsíce. Kdo by se chtěl ve třicetistupňových vedrech cpát mastným vepřovým masem a knedlíky. Ryby jsou zdravé, a proto bychom se jim neměli bránit. Ne každý si však ví... Celý článek

Pokrm jako stvořený pro nadcházející letní měsíce. Kdo by se chtěl ve třicetistupňových vedrech cpát mastným vepřovým masem a knedlíky. Ryby jsou zdravé, a proto bychom se jim neměli bránit. Ne každý si však ví rady s jejich přípravou. S naším receptem to zvládnete i vy! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Vynikající bábovka z pomazánkového másla

Vydáno: 15. 06. '11

Vynikající bábovka z pomazánkové másla

Aktualizace: 03. 01. '12, Vydáno: 15. 06. '11, Autor: Vlaďka Exnerová

Na přípravu velmi jednoduchá bábovka, která si v ničem nezadá s tou klasickou třenou. Vyzkoušejte náš recept na bábovku s pomazánkovým máslem. Uvidíte, že se po ní jen zapráší. Je totiž vynikající! Celý článek

Na přípravu velmi jednoduchá bábovka, která si v ničem nezadá s tou klasickou třenou. Vyzkoušejte náš recept na bábovku s pomazánkovým máslem. Uvidíte, že se po ní jen zapráší. Je totiž vynikající! Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 2 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Zázrak jménem arganový olej

Vydáno: 11. 06. '12

Oživte svůj jídelníček arganovým olejem.

Aktualizace: 15. 06. '12, Vydáno: 11. 06. '12, Autor: Ivana Tumpachová

Arganový olej je v Maroku po staletí známý svými kosmetickými i ozdravnými účinky. V posledních letech získává stále více příznivců i v Evropě a to díky svému jedinečnému složení a neuvěřitelným výsledkům... Celý článek

Arganový olej je v Maroku po staletí známý svými kosmetickými i ozdravnými účinky. V posledních letech získává stále více příznivců i v Evropě a to díky svému jedinečnému složení a neuvěřitelným výsledkům při jeho používání. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 1 | Hodnocení:
Přiřazené štítky

Slaný závin z listového těsta s mangoldem, kuřecím masem, feta sýrem a ořechy

Vydáno: 03. 08. '12

Kombinace feta sýru, ořechů vytváří báječnou chuť, které neodoláte.

Vydáno: 03. 08. '12, Autor: Martina Valtrová

Pokud se chystáte na venkovní akci s přáteli a chcete je překvapit něčím jiným než dobrotami z grilu, které patří k letním favoritům, je dnešní recept pro vás tím pravým. Nejen, že jeho příprava... Celý článek

Pokud se chystáte na venkovní akci s přáteli a chcete je překvapit něčím jiným než dobrotami z grilu, které patří k letním favoritům, je dnešní recept pro vás tím pravým. Nejen, že jeho příprava je poměrně rychlá (stačí vám 20-25 minut na přípravu a stejné množství času na pečení), ale navíc je tento závin chutný za studena, takže si jej v klidu můžete připravit i den předem. Pochutná si na něm až osm lidí, pokud byste si jej zvolili jako lehkou večeři, vystačí vám záviny z uváděného množství pro 3-4 osoby. Celý článek

Příspěvků v diskuzi: 0 | Hodnocení:
Přiřazené štítky







Úvodní strana Recepty

Promiňte, ale nemáte nainstalován flash plug-in.



copyright © 2010 brána-bydlení.cz
Ochrana osobních údajů | Prohláąení o přístupnosti | Mapa stránek